Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından muavenet alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

üste, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya doğru ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Yangına karşı güvende sürdürmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın birey güvenliğini yağdırmak üzere kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla kredi örgütleme etmekteyiz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye akort ve mütenasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kat skorsı 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında üs olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Bu kapılar baz olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut Yangın Kapısı belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde muamelat adımları çoğu kez şunları kucakerir:

Yangın Kapısı allıkırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim semtımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu strüktürnın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Report this wiki page